تاریخ: ۱۹:۵۷ :: ۱۳۹۸/۰۷/۲۸
گفتگو گرم با بانیان پخت غذای نذری در روستای گنبد صومای برادوست

به گزارش پایگاه فرهنگی و خبری سرو نیوز: هستند خانواده های زیادی در منطقه مرزی صومای برادوست که برای پذیرایی از عزاداران حسینی از صبح اول طلوع روی پای خود ایستاده تا شیرینی این لحظه ها را به کام عزیزان بچشانند. این افراد کسانی هستند که بارها و ساعت ها در پای دیگ و اجاق […]

به گزارش پایگاه فرهنگی و خبری سرو نیوز:
هستند خانواده های زیادی در منطقه مرزی صومای برادوست که برای پذیرایی از عزاداران حسینی از صبح اول طلوع روی پای خود ایستاده تا شیرینی این لحظه ها را به کام عزیزان بچشانند. این افراد کسانی هستند که بارها و ساعت ها در پای دیگ و اجاق ها اشک ریخته و غذای خود را به نام و ذکر حسین و اهل بیت(ع) معطر کردند و مزد خود را از اهل بیت(ع) گرفتند.
ما نیز جهت تجلیل و خسته نباشید گفتن سراغ چند نفر از افرادی که هر ساله با فرا رسیدن شهادت امام حسین علیه السلام دست ها را تا آرنج بالا برده و آماده پخت غذای نذری به عزا داران می‌شوند رفتیم تا از حال و هوای آشپزی در این ماه عزیز را از زبان خودشان بشنویم ‌.
محی الدین ولایتی از روستای‌گنبد به همراه هم روستائیان خود از نخستین کسانی بودند که دو روز مانده به اربعین حسینی به همراه خانواده خود مقدمات پخت غذای نذری در آموزشگاه شهید خلبان گنبدی را با همکاری معلمین این آموزشگاه فراهم کردند.

وی در گفتگو با خبرنگار سرو نیوز هدف خود از همکاری در پخت غذای نذری در اربعین حسینی را این چنین عنوان کرد و گفت: حدود ده سال پیش در ماه محرم با مشکل بزرگی مواجه شده بودم به طوریکه از همه جا و هم کس نا امید شده بودم دیگر زندگی برایم مفهومی نداشت
در آن زمان که فقط دو روز تا اربعین حسینی باقی مانده بود همسرم که همیشه یار و یاور من در مواجه با مشکلات می باشد پیشم آمد و گفت برای حل مشکلمان با امام حسین علیه السلام احد ببند تا اگر این مشکلمان حل شود هر سال همین موقع به احترام امام حسین علیه السلام غذای نذری به مردم خواهم داد
حدود ۵ روز از اربعین گذشته بود که در عین ناباوری مشکلمان از سوی خداوند حل شد و بنده از آن موقع به بعد به خاطر برآورده شدن حاجاتم در اربعین حسینی در انداره توانم در پخت غذای نذری با آموزشگاه شهید خلبان گنبدی همکاری میکنم
هم اکنون ۱۱ سال از آن زمان میگذرد و هنوزم در شوک آن هستم که چگونه مشکلی به آن بزرگی از سوی خداوند متعال حل شد
اقای ولایتی در ادامه سخنان خود افزود : بنده به خانواده ام وصیت کرده ام که بعد از من نباید پخت غذای نذری در اربعین حسینی متوقف شود
وی در ادامه افزود: تمامی زحمات پخت و مدیریت غذای نذری اربعین حسینی توسط خانوم حافظی مدیر پیشین این آموزشگاه صورت می گرفت یعنی میتوان گفت بنیان گذار این مراسم خانوم حافظی هستند.

خانوم نجیبه اهل روستای گنبد‌نیز از همسایه های اقای ولایتی‌ هر ساله با فرا رسیدن ماه محرم تمام امکانات منزل خود را در اختیار سایر هم روستائی ها و معلمین قرار میدهد تا در پخت غذای نذری آنان را یاری کند
به گفته خانوم نجیبه بعد از اتمام پخش غذای نذری آرامش خاصی من را در بر میگیرد و همین علت مرا در راهی که پیش گرفتم را استاور تر می سازد