شنبه, 25 آذر 1396
شناسه خبر:601

عطر خوش نان های سنتی در صومای برادوست

  • انداز قلم

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان عطر و بوی نان های قدیمی و سنتی که در تنورهای آتشین نوار مرزی ارومیه پخته میشود بیشتر از سایر روزها به مشام میرسد.  

صومای برادوست

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سرو نیوز :

استفاده ار نان های قدیمی و سنتی همچون تپ تپه ؛ کاده ؛ لوشه و همچنین گرده از دیر بارز در بین مردم  مناطق سیلوانا و صومای برادوست رواج داشته است و در اکثر مناسبت ها و عیدها از جمله عید قربان نان های سنتی به یاد دوران گذشته زینت بخش سفره های سرتا سر برکت این مناطق بوده است.

عطر مست کننده و طعم ماندگار نان های سنتی کردستان  که آواره ای جهانی دارد را میتوان با گذر از  کوچه های سیلوانا و صومای برادوست به خوبی حس کرد زیرا نان های قدیمی و محلی از گذشته های خیلی دور در بین مردم عشایر نشین صومای برادوست و سیلوانا جایگاه به خصوصی داشته است که در این میان نباید نقش زنان را نادیده گرفت.

هنوزم بانوان زیادی هستند که فوت و فن پخت نان های سنتی سالم را میدانند و میتوانند با آموزش مختصر طریقه تهیه آن را به نسل جوان و کوکان خود نیز انتقال دهند تا آیندگان نیز  از عطر و بوی نان های سنتی بی نصیب نمانند.

پایان گزارش/

ارسال نظر به عنوان مهمان

  • هیچ نظری یافت نشد